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The most creative crêperie in Zurich – just opposite the Enge station

The refined crêpes variations by Anthony Hes and his team are also available in our Take-away-Crêperie gegenüber dem Zurich Enge railway station. The rich variety of salzigen und süssen Crêpe-Kreationen will delight you.

Unsere Crêpes sind nicht nur leckere Mahlzeit «über d’Gass», sondern auch eine Bereicherung für Apéros riches, brunchs oder children's birthday partye. Die Crêperie beim Bahnhof Enge ist deshalb mehr als nur ein Take-away – sie ist das Schaufenster für unser extensive catering offer.

Anthony Hess is a passionate chef: for his creations he uses only best regional ingredients from selected suppliers. And most of all, he always has new ideas about what you can make out of a crêpe. Therefore: Check in regularly and let yourself be inspired by his latest crêpe variation !

Übrigens: Unser „Mittagsmenü – Salzig&Süss“ ist besonders beliebt. Sie haben die Wahl zwischen drei leckeren Fleischkreationen oder 3 köstlichen vegetarischen Kreationen. Dazu gibt es eine süsse Crêpe, bei der der Sie aus drei Geschmacksrichtungen frei wählen können. Dieses reichhaltige Lunch-to-go-Angebot kostet 18-20 Franken. And for students und Student:innen gibt’s sogar 10 Prozent Rabatt.
Jeweils erhältlich von Montag bis Freitag ab 11:30 bis 14:00. „Äs hät, so lang’s hät!“.

Our offer

At all about crêpe you will always find a wide selection of salty and sweet crêpes – as Cornet, Maki, Rolle oder Noodles.

Our classics – including the unrivaled crêpe «Züri Style» or the reinterpretation of the Crêpe Suzette – are on the menu all year round. On top of that we will surprise you again and again with new monthly specials.

The entire range is also available as catering Treat your family, your friends, your teammates or your clients with our sophisticated crêpe creations. Contact us at +41 44 202 07 92 or via the form below for a non-binding offer.

Eine Crêpe ist ein reichhaltiges Gericht, und zwei zusammen ergeben ein perfektes lunch menu. For only 20.00 Franken erhalten Sie je eine salzige und eine süsse Crêpe (vegetarische Variante für nur 18.00 Franken). And for students there is even a discount of 2 francs.

Fenstertüre von draussen.

Made from fresh regional ingredients

When it comes to ingredients, Anthony Hes knows no compromise: Only the best is good enough. Which means: regional, seasonal ingredients wherever possible from selected suppliers who practice their craft with the same passion as he does.

Unser Rind Pastrami für unsere beliebte „Züri Style“ Crêpe beziehen wir von Bens Butchery in Zürich. Nachhaltigkeit und Qualität steht bei unserem Metzger an erster Stelle. Für unseren hochwertigen Rauchlachs setzen wir auf die Qualität der Dörig & Brandl AG aus Schlieren. Unser vielfältiges Käseangebot stammt vom renommierten Käsehändler Chäs & Co., der seit 1987 in Bergdietikon ansässig ist. Den vollmundigen Kaffee rösten die Profis von Kaffee-Erlebnis.ch im Thurgau und das unverzichtbare Caramel au beurre salé wird von Trois Bon in Schaffhausen hergestellt. Unsere Konfitüren kommen schliesslich von Bonne Maman – sie erinnern Anthony stets an seine Kindheit in Paris.

Directions & opening hours

Our Take-away Crêperie is located at Seestrasse 17 – just opposite of Zurich-Enge railway station.

You can reach us

  • by the S-Bahn services S2 and S8
  • by the tram services 6, 7, 13 and 17

ZVV timetable

We are open as follows:

  • Montag – Freitag: 11:00 – 19:00
  • Saturday & Sunday: 11:00 – 17:00 
Lageplan der Crëperie «all about crêpe»


Contact us today for an offer.

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